Apartamenti

Përjetoni pushime të mrekullueshme me familjen tuaj në një apartament personal Dhuroni vetes dhe familjes një dhuatë të mrekullueshme duke i bërë që të kaloni momente të përbashkëta në apartamentin tonë. Me ambient të ngrohtë dhe familjar, me kushte të […]

PajisjetPajisjet
  • Front Desk 24 orësh
  • Magazinimi i skive
  • Mini bar
  • Nuk lejohet duahni

ShërbimetShërbimet
  • Sauna (10  / në ditë / për person )
  • Ruajtje e valixheve (Falas )


Dhomat tjera

Gjithashtu mund të jenë në interesin tuaj

Dhoma dyshe

30
Madhësia
m2
2
Maks
të rritur
1
Maks
Fëmijë

Dhoma standarde treshe

32
Madhësia
m2
3
Maks
të rritur
1
Maks
Fëmijë