Dhoma dyshe

Zgjedhje e shkëlqyer për tu relaksuar me familjen dhe fëmijet tuaj Kaloni momente të paharrueshme me familje, fëmijet apo miqtë tuaj në Hotel Alpine. Ne ju ofrojmë dhomën dyshe e cila mund të jetë zgjedhja e përkryer që ju të […]

PajisjetPajisjet
  • Front Desk 24 orësh
  • Magazinimi i skive
  • Mini bar
  • Nuk lejohet duahni

ShërbimetShërbimet
  • Sauna (10  / në ditë / për person )
  • Ruajtje e valixheve (Falas )


Dhomat tjera

Gjithashtu mund të jenë në interesin tuaj

Dhoma standarde treshe

32
Madhësia
m2
3
Maks
të rritur
1
Maks
Fëmijë

Apartamenti

42
Madhësia
m2
2
Maks
të rritur
2
Maks
Fëmijë